Skip to content
Tjänster och produkter

Vi levererar kompletta säkerhetslösningar.

Det innebär att ni slipper olika leverantörer och mellanhänder, till exempel mellan larminstallatör och låssmed. När ni samarbetar med oss vet ni alltid vem som har funktionsansvaret och var ni ska vända er vid frågor och eventuella problem.

Passagesystem och lås

Inom alla typer av verksamhet, stora som små, finns ett behov av att begränsa tillträde för obehöriga. Det kan gälla allt från att säkra en hel fastighet till skydd av ett enskilt utrymme med känsligt innehåll.

Ett passagesystem är en kostnadseffektiv lösning och ger ökad säkerhet. Dessutom förenklar och minskar kostnaderna av nyckelhantering. Systemet ger er obegränsade möjligheter att tilldela behörigheter och tillträde till alla dörrar som ingår i systemet. Det är också mycket enkelt att ändra eller avsluta behörigheter. Genom systemet kan ni också styra personflödet, genom hela arbetsplatsen, allt efter önskemål.

Inbrottslarm

Vi har behörighet att installera inbrottslarm i samtliga larmklasser.

Tillsammans med er gör vi en grundlig analys av fastigheten eller lokalen, för att fastställa vad som är värt att skydda, en riskanalys, säkerhetsdimensionering, projektering och offert. Vid affär ingår allt detta i priset.

Vi utför parimeterskydd, skalskydd, volymskydd och punktskydd allt efter ert önskemål.

Kamerasystem

Med ett kamerasystem ökar säkerheten för dina anställda, fastigheten och dig själv. Det är ett bra komplement till ett befintligt säkerhetssystem. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen.

Porttelefoni

Digitala lösningar för en enklare och bättre boendemiljö i ert flerbostadshus.

• Passerkontroller vid entréer och gemensamma dörrar. Enkelt att integrera med inbrottslarm, brandvarning och kameraövervakning.

• Elektroniskt bokningssystem till tvättstugan.

• Ektroniska informationstavlor i trappuppgångar. För mer aktuell information och mindre papper och utdelning av brev.

Vi hjälper er med att ta fram optimerade lösningar anpassade för er fastighet.

Säkerhetsgaller
och jalusier

Vi levererar och installerar högkvalitativa galler- och jalusiprodukter ifrån det norska företaget Haby Norske Sjalusier AS. Sedan 1986 har norska Haby producerat jalusier, galler och nu även brandgardiner. Alla Habys produkter är certifierande enligt ny EU-strandard. Certifiering förnyas årligen genom kontroll av produktion och produkter. Hittar ni inte det ni söker hjälper vi gärna er att hitta en lösning.

Hittat det du söker eller vill du veta mer?

Tillsammans hittar vi den optimala säkerhetslösningen.